KOCAELİ / ÇAYIROVA - HANİFE SOYKAN ORTAOKULU

HANİFE SOYKAN ORTAOKULU

Adres
Cumhuriyet Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi Mutlu Sokak No1 Şekerpınar/Çayırova/KOCAELİ
Vizyon
DAYANDIĞI DEĞERLERDEN ALDIĞI GÜÇLE GELECEĞİ KUŞATAN, LİDER İNSANLAR YETİŞTİRECEK, SAYGIN BİR OKUL OLMAK.
Misyon
Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ; sorumluluk yüklenebilen, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyeti yüksek ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1969
09-10-15:55
Ulaşım
Gebze ve Çayırova ilçe merkezlerinden şehir içi otobüslerle (550,559,563 ve 480 nolu otobüsler) ulaşım sağlanabilmektedir.Servisler okulumuzun önünden geçmektedir.Ayrıca İstanbul Büyükşehir otobüsleri ile (133 Ş ve 133 M) Tuzla´dan okulumuza ulaşım mevcuttur.
OKULA AİT ÖĞRENCİ SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİ
Okulumuz İl Merkezine 35 km,İlçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL, MASA TENİSİ, SATRANÇ, BOCCE BOWLİNG ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR. KOCAELİ VALİLİĞİMİZİN BAŞLATTIĞI "KEŞFEDİLERN YETENEKLER" PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR.